Tartalom betöltése...

TERMÉKEK

 
 

További képekért kattintson a termék képére és a Jobb/Bal nyílra!

 
Vezérkulcsos rendszer

Vezérkulcsos rendszernél több csoport van, zárbetétekből, lakatokból, amiknek van saját kulcsuk, amik csak az adott zárat nyitják, de csoportonként van egy főkulcs, ami a csoport összes zárát nyitja, de más csoportot zárait nem. Van egy vezérkulcs, ami a rendszer minden tagját nyitja.

Felhasználási területek:
Akkor érdemes vezérkulcsos rendszert alkalmazni, ha egymástól független felhasználók vannak, amikhez csoportonként egy személynek van hozzáférése az úgynevezett főkulccsal, és van olyan személy is, akinek minden csoport minden betétéhez van az úgynevezett vezérkulccsal hozzáférése.
Társasházaknál például a takarítónő főkulcsa nyitja a kaput és a tisztítószer tárolót és az emeletenkénti folyosóajtók egymástól eltérő zárbetéteit. A kertész főkulcsa nyitja a kaput és a szerszámtárolót. A tulajdonosok kulcsa mindegyik ajtót nyitja.
Vállalatoknál például az egyes dolgozók kulcsa nyitja a saját irodájukat (pénzügy1, pénzügy2, pénzügy3... marketing1, marketing2, marketing3... stb), az osztályvezetők főkulcsa nyitja az osztályuk összes ajtaját (a pénzügyi vezető kulcsa a pénzügy összes ajtaját, a marketing vezető kulcsa a marketing összes ajtaját, stb) és az igazgató, vagy a karbantartó vezérkulcsa minden ajtót nyit.
Általunk nyújtott szolgáltatás:
Megtervezünk és kivitelezünk vezérkulcsos rendszereket.
Meglévő rendszert bővítünk.
Biztonsági kártyás betétekből is összeállítunk rendszereket, aminek a kulcsairól a kódkártya bemutatása nélkül nem lehet másolatot készíttetni, így a rendszer tulajdonosai biztosak lehetnek benne, hogy az alkalmazottak, vagy bérbe adott ingatlan esetén a bérlők nem készítettek másolatot a kulcsokból maguknak, s így távozásukkor nem kell a zárbetétet kicserélni.

Kosár tartalma

Megrendelés


Kosár üres
ELZETT MINTABOLT Bp., 1081 Népszínház u. 30. ZÁRSZAKÜZLET Bp., 1191 Üllői út 257.