Tartalom betöltése...

TERMÉKEK

 
 

További képekért kattintson a termék képére és a Jobb/Bal nyílra!

 
Főkulcsos rendszer

Főkulcsos rendszernél több különböző zárbetét, illetve lakat van, melyeknek van saját kulcsuk, s ezek nem nyitják a többi betétet, de van egy főkulcs, amelyik minden zárbetétet, illetve lakatot nyit.

Felhasználási területek:
Akkor érdemes főkulcsos rendszert alkalmazni, ha egymástól független felhasználók vannak és egy olyan, akinek mindenhez van hozzáférése.
Társasházaknál például a lakók kulcsa nyitja a saját emeleti folyosójuk ajtaját, de a házmester kulcsa minden emeletet nyit.
Családi háznál például a távfelügyelet járőrének kulcsa nyitja a kaput, a kertész kulcsa nyitja a kaput és a szerszámtárolót, de a tulajdonosok kulcsa minden zárat nyit.
Vállalatoknál például az egyes dolgozók kulcsa csak a saját irodájukat nyitja  (pénzügy, marketing, HR, stb),míg az igazgató, vagy a karbantartó, takarító kulcsa minden ajtót nyit.
Általunk nyújtott szolgáltatás:
Megtervezünk és kivitelezünk főkulcsos rendszereket.
Meglévő rendszert bővítünk.
Biztonsági kártyás betétekből is összeállítunk rendszereket, aminek a kulcsairól a kódkártya bemutatása nélkül nem lehet másolatot készíttetni, így a rendszer tulajdonosai biztosak lehetnek benne, hogy az alkalmazottak, vagy bérbe adott ingatlan esetén a bérlők nem készítettek másolatot a kulcsokból maguknak, s így távozásukkor nem kell a zárbetétet kicserélni.

Kosár tartalma

Megrendelés


Kosár üres
ELZETT MINTABOLT Bp., 1081 Népszínház u. 30. ZÁRSZAKÜZLET Bp., 1191 Üllői út 257.