Tartalom betöltése...

TERMÉKEK

 
 

További képekért kattintson a termék képére és a Jobb/Bal nyílra!

 
Egyforma zárlatú rendszer

Az egyforma zárlatú rendszer akkor alkalmazható, ha azonos az ajtók, illetve lakatok felhasználói köre, ugyanazok a személyek jogosultak mindnek a használatára. Így nem kell nagy kulccsomót cipelni magunkkal, elég egyetlen kulcs.

Felhasználási területek:
Családi háznál ugyanaz a kulcs nyithatja a kaput, garázst, pincét, tárolót és a bejárati ajtót is. Társasházak esetén a közös helységek ajtajánál lehet egyforma zárlatú betéteket alkalmazni: a kapura, bejárati ajtóra, pincelejáratra, közös tárolóra, kazánházra...
Elromlott zárbetét esetén, amihez sok kulcs van (például társasház kapujában) nem kell az új betéthez minden lakónak új kulcsokat másoltatni, elég, ha az új betétet a régi kulcsokhoz állítjuk.
 
Általunk nyújtott szolgáltatás:
Értékesítünk egyforma zárlatú betéteket az egyszerűbbtől a felső kategóriásig. A rendszer lakatokkal is kombinálható.
Hozott kulcshoz is készítünk új, vagy már meglévő betéteket.
Biztonsági kártyás betétekből is összeállítunk rendszereket, aminek a kulcsairól a kódkártya bemutatása nélkül nem lehet másolatot készíttetni, így a rendszer tulajdonosai biztosak lehetnek benne, hogy az alkalmazottak, vagy bérbe adott ingatlan esetén a bérlők nem készítettek másolatot a kulcsokból maguknak, s így távozásukkor nem kell a zárbetétet kicserélni.

Kosár tartalma

Megrendelés


Kosár üres
ELZETT MINTABOLT Bp., 1081 Népszínház u. 30. ZÁRSZAKÜZLET Bp., 1191 Üllői út 257.