Tartalom betöltése...

TERMÉKEK

 
 

További képekért kattintson a termék képére és a Jobb/Bal nyílra!

 
A Dom-Zett Kft megközelítése

Tömegközlekedéssel:

A 4-es metró II. János Pál pápa tér metrómegállójából: 
Felérve a négyes metrótól a felszínre a mozgólépcsővel szemben átkelve a zebrán a Tesconál befordulunk balra a Népszínház utcába és a következő üzlet bal kéz felé már az Elzett mintabolt.


A Blaha Lujza tér felől: a McDonald's mellett kell bemenni a Népszínház utcába, ahol a 28-as, 37-es, vagy a 37A jelzésű villamossal kell egy megállót menni a II. János Pál pápa térig. Üzletünk a kereszteződés szemközti oldalán, az ellentétes irányú megállóban található.


Nagyvárad tér felől: a 24-es villamossal három megállót utazva az Orczy térig, majd ott átszállva a 28-as villamosra a II. János Pál pápa térig. Az üzlet pont a megállóban található.
 

Autóval:

FIGYELEM! A Népszínház utca fizetős övezet lett!
A nagykörútról a Petőfi híd felől: A  Harminckettesek tere (Baross utca) után a József utcán kell bekanyarodni jobbra, majd az utca végén a Nagy Fuvaros utcára kell rákanyarodni balra. Az első kereszteződés már a Népszínház utca, ahol a kereszteződésnél jobbra fordulva egyből a bolttal szembe érkezünk.


A nagykörútról a Margit híd felől: A Blaha Lujza teret elhagyva jobbra forulunk, majd az első parkolót elhagyva ismételten jobbra kanyarodnk a Rákóczi út irányába, amin szintén jobbra fordulunk. A Blaha Lujza teret elhagyva a második lehetőségnél, a Kiss József utcánál fordulunk jobbra. (Ha esetleg egyel korábban befordulnánk a Csokonai utcába, akkor a tömb megkerülésével visszajuthatunk a Rákóczi útra.) Az utca végén balra kanyarodunk a Népszínház utcába és a lámpás kereszteződés után már a bolt előtt is vagyunk.


A Rákóczi útról az Erzsébet híd felől: a Blaha Lujza teret elhagyva a második lehetőségnél, a Kiss József utcánál fordulunk jobbra. (Ha esetleg egyel korábban befordulnánk a Csokonai utcába, akkor a tömb megkerülésével visszajuthatunk a Rákóczi útra.) Az utca végén balra kanyarodunk a Népszínház utcába és a lámpás kereszteződés után már a bolt előtt is vagyunk.


A Rákóczi útról a Keleti pályaudvar felől: a felüljáró alatt lámpára kanyarodunk balra a fiumei útra. Egyenesen haldunk egy lámpás kereszteződésen keresztül, majd a következő lámpánál a benzinkútnál kanyarodunk jobbra, majd balra kikerülve a benzinkutat jobbra kanyarodunk a Teleki László tér felé. Egyenesen haladva 400 méter múlva elérjük az üzletet.

Kosár tartalma

Megrendelés


Kosár üres
ELZETT MINTABOLT Bp., 1081 Népszínház u. 30. ZÁRSZAKÜZLET Bp., 1191 Üllői út 257.